Julie – fyra månader

Skrivet av Oskar på söndagen kl 21:41.

Julie - fyra månader

Idag är det fyra månader sen Julie föddes. Dagen till ära bjöd vi henne på fast föda för första gången. Mosad kokt potatis. Det var en ovanlig upplevelse för henne men hon verkade inte ogilla det helt. Mer bilder och även film kommer, just nu är vi dock på kräkberedskap för en febersjuk Gusten.

Postat direkt från mobil via flickr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentarer

1 kommentar till “Julie – fyra månader”

 1. Pia skrev den 4 oktober 2010, kl 9:46:
  avatar

  Grattis på fyramånadersdagen lilla Julie! Så söt hon är den lilla gullungen!

  Så synd att den lite större gullungen är sjuk igen, den lille stackaren!

  Ge båda kidsen en jättekram från mommo och moffa!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...