Vårt liv i bilder

Skrivet av Oskar på söndagen kl 21:02.

Med hjälp av den mysiga tjänsten Pummelvision kan du plocka dina bilder från t ex flickr eller Facebook och enkelt göra ett bildspel av dem. Men det är inte vilket bildspel som helst utan ett som fokuserar på kvantitet och snabbhet, eller som de själva uttrycker det: ”Pummelvision flashes your life before your eyes using photos from around the web.”

Sen kan man logga in på sitt eget Youtube- eller Vimeokonto så exporterat Pummelvision videon direkt dit. Klart!

Vi valde våra 2000 senaste (det var det maxantal man kunde välja) foton från flickr och fick ett väldigt talande, rörande och intensivt bildspel om vårt liv. Det sträcker sig hela vägen tillbaka till december 2008. Det är lite åksjukevarning på det, men håll i hatten – här kommer det:

Testa HD för riktigt fina bilder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

3 kommentarer till “Vårt liv i bilder”

 1. Storebror skrev den 10 januari 2011, kl 0:43:
  avatar

  Vissa dagar glömmer jag nästan att Gusten varit så liten som Julie är nu :-) Många fina minnen är det.

 2. Anneli skrev den 11 januari 2011, kl 19:00:
  avatar

  Jag blev lite lätt åksjuk. Som tur var gick det fort över och uppvägdes av att jag fick se så många fina bilder.

 3. Maria Pia skrev den 16 januari 2011, kl 19:50:
  avatar

  Oj, lite yr blev jag faktiskt! Fast vilket underbart snabb-collage av ert liv de senaste åren! o jag syntes ganska många ggr, hi hi :) Ett fantastiskt liv är det o så glad jag är att jag fått vara (o är) en del av det!
  Stor kram
  MP

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...