Dagisfoto

Skrivet av Josefin & Oskar på måndagen kl 20:31.

Idag kom äntligen de efterlängtade fotona från Gustens dagis. Vi har redan fått en försmak när vi valde ut bilderna på nätet innan framkallning. Men det är lite extra magiskt att hålla lillkillens andra omgång dagisfoton i handen. Det är så mycket barndom över foton i detta format. Vi valde att framkalla båda ensambilderna på Gusten och självklart även gruppfotot.

20111107-192250.jpg

20111107-192639.jpg

(Obs! Detta är foton av foton.)

Det kom även andra kort på posten idag – vykort från mormor och morfar! Ett till Julie (med båtar) och ett till Gusten (med flygplan). Båda barnen blev mycket glada!

20111107-192859.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

4 kommentarer till “Dagisfoto”

 1. Pia skrev den 7 november 2011, kl 21:22:
  avatar

  Nej men så fina kort och så söt Gusten är!! Förstår att ni inte kunde välja, de är ju lika fina båda två!!

 2. Maria skrev den 8 november 2011, kl 14:00:
  avatar

  Åh, vilka fina bilder! Och fantastiskt att ni kunde få välja på nätet vilka ni ville ha. Något sådant fint har inte vår kommun upphandlat fram. Här får vi ta vad vi får. Åke såg ganska ”normal” ut, men Svante har sin allra bästa ”jag är extremt skeptisk”-min på kortet.
  Jaja, de är ju fina ändå :-)

 3. Cia skrev den 10 november 2011, kl 17:02:
  avatar

  Åh så fint! Jag önskar mig en bild!

 4. Pia skrev den 10 november 2011, kl 22:37:
  avatar

  Jag önskar mig också en bild, han är ju så bedårande söt!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...