Fullt upp

Skrivet av Oskar på torsdagen kl 11:33.

Fullt upp

Fullt upp på öppna förskolan

Postat direkt från mobil via flickr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

3 kommentarer till “Fullt upp”

 1. josefin på jobb skrev den 10 september 2009, kl 12:52:
  avatar

  Jag kan inte annat än att skratta åt bilden! Verkligen dubbelt fullt upp på öppna förskolan!

 2. Oskar skrev den 10 september 2009, kl 13:00:
  avatar

  Ja, det fanns flera vagnar och Gusten ville helst ha ALLA.

  Vi försökte också öva med en lite större dockvagn, han är ju stora killen nu. Det gick väl sådär. Först blev han putt när Björne skulle åka med i vagnen, och han blev avkastad direkt! Och sen blev det ett himla liv på Gusten när stolparna kom i vägen för vagnen. Förskolläraren försökte visa Gusten hur man skulle svänga vagnen bäst, men det sjönk inte riktigt in hela vägen. Vi får helt enkelt gå tillbaka och öva lite mera. :)

 3. Sylve Dahlbom skrev den 10 september 2009, kl 18:42:
  avatar

  Fanns det ingen grön Gusten

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...