Nyår i bilder

Skrivet av Oskar på måndagen kl 14:34.
{ Kommentera

Så här såg det ut när jag, Josefin och Gusten firade in 2010 med Åsa, Andreas och Hugo:Det blev en mycket lyckad kväll med god mat och fina vänner. Vi åt rödbetor med getost och honung till förrätt. Cannelloni med svamp, spenat och smaksatt crème fraiche till huvudrätt. Och så blev det Dumlemousse med nötbräck till efterrätt. Väldigt gott. Sen fick vi trötta småbarnsföräldrar kämpa oss mot tolvslaget tillsammans och jag och Andreas höll igång med Guitar Hero 5.

Så slog klockan 00:00 och 2009 blev 2010 och vi kunde njuta av fyrverkerierna från burspråksfönstret i köket, medan barnen sov sött i varsitt rum. Kort efter det åkte den lilla familjen hem och vi kröp till sängs med vetskapen om att 2010 kommer bli det bästa året hittills.

Slutet gott – allting gott.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , ,

Kommentarer

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...