Gusten dansar

Skrivet av Oskar på söndagen kl 21:53.

Det blir inte så hemskt mycket bloggande dessa dagar. Vi försöker återhämta oss från det stora avslöjandet, vilket inte verkade vara så värst hemligt trots allt :), och få in lite rutiner nu på nyåret med klämdagar och nya planer.

Gusten har fått plats på förskola bara ett stenkast från där vi bor, och vi har skickat in papprena och tackat ja och väntar bara på att de ska ploppa ner ett datum i brevlådan. Stort och spännande. Under tiden så fortsätter min pappaledighet och så fort Gusten börjar på dagis går jag upp och jobbar 50% på distans på Kränku. Jag ser verkligen fram emot det och det finns mycket för mig att ta tag i där.

Annars så missade vi ju det sammanfattande 17-månadersinlägget och om 5 dagar fyller han 18 månader. Stora killen. Det händer mycket i utveckligen nu och det kan vara bra att sammanfatta en längre tid, så att man får med de verkliga rutinerna och inte bara olika nyck från dag till dag. :)

Men redan nu kan vi bjuda på ett smakprov av vad Gusten gillar att göra mest nu för tiden – dansa!

Här rockar han loss (med undantag för små lekpauser med nya tåget) till favvolåten ”Blue Skies” med Noah and the Whale. Han har bra smak, det har han.

Apropå utveckling, ni minns väl hur det såg ut för 4-5 månader sen. Visst har han fått in en del nya moves? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Gusten dansar”

 1. Sylve Dahlbom skrev den 11 januari 2010, kl 10:30:
  avatar

  Hej å er
  Det var en fin dans är han anmäld till Lets dance :-)
  kul med dagisplatsen Kram på er allihop

 2. Cia skrev den 11 januari 2010, kl 21:27:
  avatar

  Stabilt Gusten!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...