En liten film om oss

Skrivet av Oskar på söndagen kl 22:00.

Dagen till ära har jag satt ihop ett litet bildspel med det som gör livet helt fantastiskt. Det var faktiskt exakt två år sedan idag som vi såg Gusten för första gången på ultraljudet. Men den lilla krabaten på sista bilden i detta bildspel är den som finns i Josefins mage just nu. Och livet fortsätter att vara helt underbart.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “En liten film om oss”

 1. Hanna skrev den 15 februari 2010, kl 9:45:
  avatar

  Åh, så fint!! Nu sitter jag här alldeles rörd och gråter så den nylagda mascaran rinner…. :-)

  Kram på er!

 2. Pia skrev den 15 februari 2010, kl 17:42:
  avatar

  Underbar liten film om några underbara personer. Kan inte fatta att Gusten inte har alltid funnits här och sprungit runt och pratat om tåg och piggat upp livet i allmänhet! Lots of love till er alla!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...