Alla hjärtans dag 2011

Skrivet av Oskar på måndagen kl 21:38.

Gusten är helt frisk! Vi andra tre drar fortfarande på förkylningar i olika stadier men fungerar rätt bra ändå. Så idag vågade vi oss iväg ner till stan för lite jobb och lunch med mina föräldrar. Och farbror Fredrik var här igår så vi har träffat lite folk i alla fall. :)

Men idag åkte jag och Gusten ner i stan och medan min pappa passade Gusten kunde jag och mamma jobba lite. Josefin och Julie gick ner lite senare och mötte upp lagom till lunch. Sen fick vi med oss fina semlor hem igen och har bara myst resten av dagen. Självklart var jag tvungen att göra en liten video dagen till ära:

Glad alla hjärtans dag på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , , , ,

Kommentarer

4 kommentarer till “Alla hjärtans dag 2011”

 1. Pia skrev den 14 februari 2011, kl 22:25:
  avatar

  Åh vilken fin film och vilka fina motiv! Hoppas verkligen att jag får chans att träffa er nu när ni kommer hit! Just nu känns läget från sjukhussängen inte helt hoppingivande och jag som har längtat mig nästan blå efter er!

  Det enda roliga just nu är att kolla på er blogg och hoppas på uppdateringar, gärna med bilder!
  Medelåldern på min sal är 93 så det är inte mycket liv här inte.

  Glad alla hjärtans dag till er också mina 4 av 5 absoluta favoriter!

 2. Sylve skrev den 14 februari 2011, kl 22:47:
  avatar

  Man blir varm o glad i hjärtat av att se filmen. Kramar

 3. MP skrev den 15 februari 2011, kl 17:19:
  avatar

  Vilken fin video! Ni verkar ha haft det jättemysigt! :D

 4. Maria skrev den 16 februari 2011, kl 7:24:
  avatar

  och här sitter jag på bussen till skara och tittar med ett stooort leende! vilken härlig film! och en härlig dag, ni verkar haft. kram på er!

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...