Helt (mag)sjukt!

Skrivet av Oskar på söndagen kl 10:48.

Syskonen

Syskonen

Förra lördagen blev jag magsjuk. På söndagen/måndagen var det mina föräldrars tur. På tisdagen blev Josefin biten av samma vinterkräksjuka. Alla genomled samma helvete men barnen verkade klara sig bra. Men så i fredagskväll, när Gusten var hos farmor och farfar, började Julie att kräka. Viruset hade slutligen hittat till henne också och det är hemskt att se en så liten människa hänga över kräkhinken och känna hennes lilla kropp vända ut och in på sig själv i ens hjälplösa händer. Det blev en ganska sömnlös natt och många maskiner tvätt.

Igår kunde vi i alla fall städa och torka av alla ytor och våttorka golven innan Gusten skulle komma hem igen. Julie kräker en del fortfarande men lyckas behålla en del mat och Gusten verkar frisk än så länge. Vi försöker dock hålla isär syskonen så mycket det går även om Gusten inte riktigt greppar varför han inte får pussa lillasyster på munnen just nu. Nu håller vi tummarna att Julie är sist ut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Etiketter: , ,

Kommentarer

2 kommentarer till “Helt (mag)sjukt!”

 1. Pia skrev den 13 mars 2011, kl 16:50:
  avatar

  Åh de små sötnosarna, synd bara att Jullan är sjuk, stackars lillan.

 2. MP skrev den 14 mars 2011, kl 11:05:
  avatar

  Hoppas det snart är över för er alla…Stor kram.

Skriv en kommentar(Inget måste, men kul)

 • KONTAKTA OSS?

  Maila oss på blogg[at]oskarochjosefin[punkt]se
 • BAMBUSER

 • SENASTE MOBILBILDERNA

  www.flickr.com
  Klicka här för att se fler!

  Äldre bilder

  RSS


 • HEMMA HOS:

 • RSS Arkivet – av Oskar Dahlbom

  • Juliga mandelfrikadeller söndag, december 29, 2013
   Ett recept på världens godaste mandelfrikadeller cirkulerar runt på internet och dyker upp på olika bloggar då och då. Vi använder oss av ett recept från Coop och de har blivit ett återkommande inslag i vår matlagning. Nu till jul ...
  • Sommaren 2013 fredag, juni 7, 2013
   Efter #blogg100 så gick luften ur mig totalt. Det var otroligt roligt att blogga varje dag, men ofta var det också riktigt plågsamt. Att skriva om något någorlunda vettigt VARJE dag var mödosamt, men jag fick samtidigt väldigt mycket sagt ...
  • Snart här: Kallbryggt Kaffi #blogg100 onsdag, maj 1, 2013
   Det har varit en spännande resa. Från de första stapplande stegen med kallbryggt kaffe i februari fram till idag. Jag har bryggt, smakat, ändrat recept, bryggt, smakat, bjudit och bryggt igen. Men nu sitter allt som det ska. Jag lämnade ...
  • Jag har närt Darth Vader vid min barm #blogg100 tisdag, april 30, 2013
   Ett foto från dagens promenad. Julie i Gustens gamla vårjacka. Men vem är det som uppenbarar sig i skuggan?
  • The Coco Series #blogg100 måndag, april 29, 2013
   Eftersom jag helt har tröttnat på Spreadshirt och faktiskt redan har sålt lite på Redbubble så flyttar jag över min Conan O’Brien-serie till den sistnämnda butiken. Även om Conan hade svårt att följa Barry på The Correspondents’ Dinner så är ...